ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:





Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΑΞΗ (ΠΟΛΥ-ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΑ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ VIDEO)

1 σχόλιο:

  1. Τα συγχαρητήριά μας για τη καταπληκτική οργάνωση στο Αγιογραφείο Ιεράς Μονής Αγίου Κυπριανού και Αγίας Ιουστίνης Φυλής Αττικής για την φωτεινή σύλληψη, εξαιρετική οργάνωση και άψογη εκτέλεση.
    Κανείς δέν έφυγε παραπονεμένος και κανείς δεν αποχώρησε με το παραμικρό αίσθημα έλλειψης! Αλλά ούτε και παραπονέθηκε κανείς που αργήσαμε λίγο παραπάνω από τα καθιερωμένα!
    Διότι, χωρίς καμία υπερβολή, κάθε λεπτό που πέρναγε μία νέα ΕΙΚΟΝΟΛΟΓΙΚΗ ή/και ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ έννοια αναλυόταν και δινόταν ξεκάθαρη διά του διαλόγου πρός τέρψη και ενημέρωση του ορθοδόξου πληρώματος της εκκλησίας που τόσο το έχει ανάγκη.
    Το θέμα της βλάσφημης δυτικόφερτης "Αγίας οικογένειας" αφορά ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο και πολλά χριστιανικά ορθόδοξα σπίτια. Μπορεί να μήν υπάρχει ως εικόνα σε εικονοστάσι, αλλά μπαίνει στα σπίτια των Ορθοδόξων έστω και με τη πρόσκαιρη τοποθέτηση της "φάτνης" κάτω από το .... παγανιστικής επινοήσεως επίσης δυτικόφερτο αλλότριο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ας αφήσουμε για τώρα το δέντρο γιατί από μόνο του είναι τεράστιο κεφάλαιο -όπως οι ...santa clauss αη-βασίληδες εξάλλου-, η φάτνη απεικονίζει τρυφερές στιγμές ενός ζευγαριού με το μωράκι τους σε βουκολικό τοπίο.
    Για περισσότερες και αρτιότερες πληροφορίες δείτε όσοι δεν είσασταν παρόντες την εισήγηση του π. Θεόδωρου Ζήση, αλλά ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και την καταπληκτική άκρως διαφωτιστική όχι απλά παρουσίαση αλλά εισήγηση Της Οσιολογιωτάτης Μοναχής Σεραφείμας Αγιοαγγελίτισσας.
    Σας ευχαριστούμε για το υπέροχο και πλουσιότατο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ!
    Και είς ανώτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή